top of page

Praktijk en tarieven

therapie

De praktijk

Gratis parking aan de zijkant van de haag: gemakkelijk parkeren. Er is een wachtruimte aanwezig. Alle prijzen vermeld zijn inclusief BTW.

Herdenkingskaars

Tarieven

Ter plaatse

In de praktijk een gesprek over rouw & verlies:

Intake (anderhalf uur):  €90

Individuele gesprekken: €65 per uur

Echtpaar of familiegesprekken (90 min.): €100

Voor bedrijven

Voor organisaties en bedrijven werken we steeds met een offerte op maat.

Thuisbezoeken

Voor gesprekken op verplaatsing of thuisbezoeken wordt een kilometervergoeding aangerekend.

Per kilometer: €0,75

Online

In sommige situaties is het mogelijk om via Teams gesprekken te voeren. Vraag er gerust naar als u dit makkelijker vindt. Velen hebben al ervaren dat dit ook een goede oplossing kan zijn.

Chatsessie

Ben je op zoek naar een laagdrempelige manier om over jouw rouwproces te praten? Dan is een chatsessie wellicht iets voor jou.

Hierdoor kan je in een veilige omgeving je verhaal kwijt en kan je vragen stellen over je rouwproces. We maken een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

 

Een chatsessies duurt tussen de 20 en 30 minuten en kost €30.

Vrouw die buitenshuis werkt

Ceremonietarieven voor zowel mens en dier

Samen de laatste herinnering maken.

Gesprek bij leven: €70 per uur

Als afscheid nabij is en de regie nog niet los te laten valt is een laatste gesprek bij leven ongelooflijk waardevol. Wensen uitspreken, laatste woorden kunnen meegeven en een gevoel van rust mogen ervaren.

Het laatste hoofdstuk: €70 per uur

Hebben jullie hulp nodig bij het verwoorden van een gevoel maar willen jullie het graag zelf uitspreken tijdens het afscheid, dan schrijven we samen en bied ik begeleiding. Zo zorgen we ervoor dat het laatste hoofdstuk precies raakt wat er gezegd mag worden, dat de juiste herinnering levend blijft.

Persoonlijke ceremonie

Hiervoor maak ik een offerte op maat. Alles is afhankelijk van je eigen wensen.

Een lotus in een vijver

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u mij bellen, mailen of via WhatsApp een bericht sturen. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen.

Openingsuren

De praktijk is open elke werkdag in de avond + op zaterdag en eventueel zondag.

Annulering

Indien een afspraak niet kan nagekomen worden, gelieve mij 24 uur op voorhand te verwittigen. Zodat mensen die nood hebben aan begeleiding deze plaats kunnen innemen. Er zal €30 aangerekend worden indien ik niet tijdig op de hoogte werd gebracht.

bottom of page