top of page

Voeding voor de ziel.

Als kind was ik geen lezer, maar toen ik ongeveer 21 was heb ik de liefde voor het lezen ontdekt. Verdrinken in een verhaal, kennis opdoen, ontspannen, mijn geest verruimen,… ik kan er eigenlijk erg veel etiketten op kleven waarom het me goed doet. Kort door de bocht noem ik het op vandaag de voeding/verrijking voor mijn ziel. Er gaat geen maand voorbij zonder boeken te kopen. Ze liggen ook overal doorheen het huis. Stiekem droom ik van de dag dat ik in pensioen ga, dan ga ik misschien meer tijd hebben om te lezen. Al betwijfel ik dat ook, want ik weet nu al dat ik me nooit ga vervelen. Bruisen doe ik! Van de ideeën en creativiteit & zaken die ik nog wil doen!
Vorige zomer kocht ik een KOBO E READER, het opzet was om niet zoveel boeken te hoeven meesleuren in de koffer op reis. Missie geslaagd! ’t Is erg praktisch, je kan lezen in de zon en de batterij gaat lang mee. Makkelijk in de handtas en het weegt niet veel.
Elke zomer voor de vakantie ga ik op zoek naar nieuwe pareltjes die ik wil lezen. Met de KOBO is dat erg makkelijk. Er staan er sinds vorige zomer 93 gedownload 😊 Altijd kies ik voor een mix van bijleren, ontspanning en interessevelden. Professionele lectuur is er ook altijd bij want ik haal veel kennis uit boeken.
Mijn lectuur voor deze vakantie?
Vrouw in de rouw-Petra Possel
Een spirituele reis tussen hemel en aarde

Marjan Rouw- Rouw van jou
verlieservaringen van bekende en minder bekende Nederlanders

Margreet Eriks - Over rouw de zin van vijf stadia van rouwverwerking
Elisabeth Kübler-Ross, David K

De kunst van het geluk - het boek dat je leven voor altijd verandert
Dalai Lama, Gert-Jan Kramer

Boeddhisme voor Dummies
Jonathan Landaw, Stephan Bodian, Gudrun Bühnemann

Aura-energie
Bescherm en versterk je energetische identiteit. Self-care voor jouw authentieke levenskracht
Alla Svirinskaya, Ananto Dirks

Alles wat ik niet kan zeggen- Emilie Pine, Mevr. Ariane Schlu

De lijn
Een nieuwe manier van leven met de wijsheid van de Akasha kronieken
Ashley Wood, Ben Wood, Lind

Verkocht - Waargebeurd verhaal- Natasja T., Vera Efron, Tineke

Verras me -Sophie Kinsella

Voor wat, hoort wat- Sophie Kinsella

Net uitgelezen en de moeite waard:

Geluk is met een K- Nadja Hüpscher

Witte raaf -Je bent twintig en je krijgt longkanker - Floor van Liemt

De Rouwbrief - door Sanne Ter Zee


Ik wens iedereen deze zomer van die heerlijke momenten toe om in te verdrinken. Dat kan met een boek, maar evengoed met iets anders. Dit weekend wenste iemand me “veel de slappe lach hebben in de zomer” en deze geef ik graag ook door. Want wat een heerlijk gevoel, tranen over je wangen van het lachen en niet meer bijkomen. Ik wens je zomerse avonden, vallende sterren, warmte en vriendschap binnen je vriendenkring en gezin. Voel vooral de liefde!
0 opmerkingen
bottom of page