top of page

"Vang de essentie van een uniek leven door het schrijven van een eindelevensverhaal."
Hoe wil jij herinnerd worden?


"Vang de essentie van een uniek leven door het schrijven van een eindelevensverhaal, vastgelegd in een prachtig persoonlijk boekje. Dit is meer dan alleen een herinnering; het is een erfenis die blijvend inspireert en verbindt. Door de reis, de lessen en de momenten vast te leggen, creëer je een blijvende bron van troost en begrip voor geliefden.

Jouw verhaal leeft voort voor toekomstige generaties. Schrijf vandaag het hoofdstuk van betekenis en nalatenschap."


Troostwoord zoekt mee naar de juiste woorden.


Je weet dat je niet lang meer te leven hebt. Een paar jaar, een paar maanden of minder. Veel gedachten en vragen spelen door je hoofd, maar ze uitspreken is niet gemakkelijk. Wat is voor mij belangrijk? Hoe kijk ik naar mijn leven en de dood? Wat wil ik nog meegeven aan de mensen die ik graag zie?


Praten over afscheid nemen is moeilijk, ook met mensen die je nauw aan het hart liggen. Het kan verdriet met zich meebrengen en angst voor wat gaat komen. Een eindelevensgesprek kan voor jou rust brengen en verbinding creëren met jouw naasten.

Wij zorgen ervoor dat je de juiste woorden vindt om een balans van je leven op te maken.


Samen met jou gaan we daarvoor op zoek naar de essentie/kern/hart van jouw leven. Een eindelevensverhaal is dus geen chronologisch levensverhaal, maar is wel een portret van jou: wie ben jij als MENS?


Jouw verhaal krijgt vorm in een boekje zodat je iets tastbaars hebt om na te laten aan je naasten. Een stukje van jou, voor als jij er niet meer bent.


Getuigenissen


“Isabel maakt er iets heel persoonlijks van. Ze graaft diep, het gaat echt over de essentie van het leven. Wat wil ik meegeven? Wat wil ik dat de mensen echt van me weten? Hoe wil ik dat mensen mij herinneren? Isabel is open en er werden zaken besproken die ik eigenlijk met mijn naasten niet zo snel zou bespreken. Er waren geen taboes en ik voelde me op mijn gemak van de eerste minuut.

Els


“ Toen mijn mama ziek was had ze contact met Isabel. Eerst als rouw & verliescoach, later voor haar eindelevensverhaal. Het boekje is prachtig geworden en het brengt me altijd in één klap terug naar mama. Mede ook door de creativiteit van Troostwoord. Mama haar woorden kunnen lezen, troost ons en geeft ons moed en kracht om weer verder te gaan. Soms met een lach, soms met een traan”

Koen

Praktisch


Voor wie is een eindelevensgesprek?


Voor iedereen in de laatste fase van het leven, zowel als ziek persoon, maar ook als iets ouder persoon. Gewoon omdat je het wil vastleggen voor je nabestaanden. Ook mensen met een ziekte zoals dementie doen vaak beroep op zo’n gesprek om alles nog vast te leggen terwijl ze helder zijn.


Wat kan je verwachten?


Isabel van Troostwoord, komt graag bij jou langs voor een eindelevensgesprek. Zij zal jou vragen stellen en oprecht luisteren naar jouw verhaal. Je mag rekenen dat het interview minstens 1.5u tijd neemt. Nadien wordt een boekje met jouw eindelevensverhaal gemaakt en aan jou bezorgd. Het wordt een persoonlijk werkje op maat van jou. Isabel schrijft jouw verhaal neer en laat het je nalezen. Op afspraak komt Troostwoord jou het boekje brengen. Jij hebt een uniek geschenk voor je naasten, verpakt in een mooi doosje.


0 opmerkingen

Comments


bottom of page